BAM! Festival Presents: VOF De Kunst

BAM! Festival Presents: VOF De Kunst

BAM! Festival Presents: VOF De Kunst

za 21 augustus 2021

In 2020 was de organisatie druk bezig met het organiseren van editie 2020 toen in maart de corona-pandemie roet in het eten gooide. De editie van 2021 kwam te vroeg. Maar alsnog zal BAM! in 2021 in het klein op Summersquare zijn

Website BAM! Festival Facebook BAM! Festival

Line Up

VOF De Kunst

VOF De Kunst

Of je er zelf mee bent opgegroeid of je (klein)kinderen; iedereen kent de liedjes van VOF de Kunst. De wel bekende meezingers als ‘Suzanne’, ‘Dikkertje dap’ en ‘Één kopje koffie’ zijn niet meer weg te denken uit het repertoire van deze band.

VOF de Kunst werd in 1983 opgericht en beklom gelijk de muzikale ladder. Binnen 4 weken na het uitbrengen van de hit ‘Suzanne’ stonden ze op nr.1 in alle nationale- en zelfs ook een aantal internationale lijsten. Niet lang daarna werd VOF de Kunst even omgedoopt tot ‘The Art Company’ en hebben ze maanden lang door bijna alle Europese landen getoerd.

Maar niet alleen volwassenen zijn welbekend met deze band, ook voor kinderen is het een feest der herkenning. Wat begon als een eenmalig eerbetoon aan de prachtige werken van Annie M.G. Schmidt, groeide uit tot een groots repertoire van theatershows en vele bekende kinderliedjes zoals ‘Dikkertje Dap’, ‘De Lapjeskat’ en ‘Liedjes uit Sesamstraat’.

Met deze onvervalste nederpop, feestelijke sfeer en alom bekende hits is niet mee zingen met deze hits geen optie. Dus, wat zeg je ervan? Kom je ook nog een kopje koffie doen op het festival? Een biertje, colaatje of iets anders mag natuurlijk ook!

Muzikanten: Johan Hendrikse (toetsen), Ocki Klootwijk (bas), Nol Havens (zang), Hans Klein (gitaar) en Hans Greeve (drums)