Hengelo 60’s Revival & Cultuurpodium Houtmaat Present: Y-Sect | Friends or More | And more....

Hengelo 60’s Revival & Cultuurpodium Houtmaat Present

Hengelo 60’s Revival & Cultuurpodium Houtmaat Present: Y-Sect | Friends or More | And more....

za 7 augustus 2021

Line Up

Friends or more

Friends or More

FUNK-POP-LATIN FORMATIE “FRIENDS OR MORE”

Neem een aantal geweldige kanjers van muzikanten! Zorg ervoor dat zij muziek maken waar ze echt van houden.
Giet er een dosis Funk, Jazz, Pop, Latin en Swing overheen, Funky- en Latin ritme’s zorgen voor een enorme drive, En je hebt de swingende formatie “Friends or More’!
Kenners weten onderhand waarover wij het hebben… Deze formatie swingt zoals Swing echt bedoeld is! Wat wil je dan ook, met absolute top muzikanten als…Y-Sect

Y-Sect

Y-SECT Soul & More is een soul band opgericht door een stel vrienden uit 1966 Roy Gemser, Henk Breuring, Rudi Woudstra en Gerrit Krabbenbos. Na 3 jaar te hebben opgetreden in binnen en buitenland ging de band uit elkaar en ging ieder zijn eigen weg. Na 50 jaar kwamen we via Hengelo 60 Revival weer bij elkaar en zijn we inmiddels uitgegroeid tot een 9 persoons Soulband, inclusief een zanger en zangeres.BackTrack

BackTrack

BACK TRACK BLUES ROCK BAND

Is een in 2007 opgerichte vijfmansformatie uit Overijssel, die herkenbare Blues/Rockmuziek ten gehore brengt. Het is vooral een echte live band, gezien de inzet en het enorme enthousiasme, waarmee de vijf bandleden het publiek weten te boeien.

Het repertoire is misschien nog het beste te omschrijven als jaren 70 – 80 muziek. De band speelt vooral rock- en blues covers. Maar toch met een eigen sound die zich kenmerkt door de samenzang.Loft

Loft

LOFT is een 60’s& 70’s  coverband oorspronkelijk bestaande uit Hengelose muzikanten. LOFT bestaat tegenwoordig al meer dan 10 jaar en is in de tussentijd uitgegroeid tot een ware Euregioband, met muzikanten uit Hengelo, Bentheim,  Neede, Enschede en Oldenzaal.

LOFT speelt voornamelijk de bekende hits uit die vervlogen jaren en maakt er daarom altijd een gezellige boel van. Ze zijn een geziene gast tijdens Hengelo 60’s Revival, Cultuurpodium de Houtmaat, de Cactus en zo kunnen we nog even doorgaan.

Bereid je dus voor op nummers van de Rolling Stones, The Beatles, Creedence Clearwater Revival en de Bee Gee’s, maar ook Nederlands werk van o.a. de Sandy Coast, Earth and Fire en Golden Earring komen langs.

LOFT bestaat op dit moment uit Tonnie Riethorst – lead vocals , Janneke Oostenenk, Agnes Riekhoff  en Joke Goedhart – Backing vocals, Miguel Lopez Barranco op toetsen, Herman Riekhoff op slag gitaar, Jan Polhuis op Solo gitaar, Jan Griemink op drums en Erik Schott op basgitaar.Dj Minx

Dj Minx

Al meer dan een kwart eeuw verzamelt deze dame authentieke vinyl plaatjes.
Wars van trends en genre’s, mixt zij de mooiste muziek van vroeger met heerlijke hedendaagse hits.

Koffers vol vinyl met swingende soul, retro rock en daverende dansplaten.
Soms verrassend onbekend, maar vaak met een hoog “aha” gehalte.

Dj Minx draait herkenbare hits van heden tot verleden, wat een ongedwongen, vrolijk dansbare sfeer geeft.”KrapBieKas

KrapBieKas

"Krap bie Kas'' speelt met veel enthousiasme Pop-rock muziek van the Beatles, Crowded House, Alan ParsonS Project, ELO, Styx, Stealers Wheel, Doobie Brothers, the Who, Supertramp, Robbie Williams en vele meer bands. Een repertoire dat regelmatig up-to-date wordt gebracht met hedendaagse songs.