Metropool Presents: Kevin & The Animals | Numidia | And more....

Metropool Presents: Kevin & The Animals | Numidia

Metropool Presents: Kevin & The Animals | Numidia | And more....

vr 20 augustus 2021

 

 

Line Up

Kevin & The Animals

Kevin & The Animals

Hènig an en rap wat. Het zou de lijfspreuk van Kevin kunnen zijn maar deze in Rotterdam geboren en getogen rapper verstaat geen plat. Maar dat hènig an is typisch Kevin die alles in zijn eigen tempo doet en zich de pis niet lauw laat maken. Rap wat is dan weer wat hij op Summer Square komt doen en rappen kan deze Kevin, elke release is raak en zijn plaat Animal Stories is volgens welingelichte kringen nu al een klassieker. Kevin klapt in elk geval hits de ether in en daar kan je prima op los gaan, ook in Hengelo!Numidia

Numidia

De Nederlands-Marokkaanse Numidia El Morabet (1999) werd voor het eerst door het grote publiek gezien door haar deelname aan The Voice Kids, waar ze in 2015 in de finale stond. Daar uit volgde een platencontract bij Trifecta en heeft ze verschillende grote hits op haar naam staan, zoals ‘Meli Meli’ (met Ali B & Ronnie Flex), ‘Alleen Wij’ (met Famke Louise) en ‘Chale’ (met Johnny500 en Chip Charlez). In 2020 bemachtigde ze de FunX Awards voor ‘Artist of the Year’ en ‘Best Song’ met ‘Tout Est Bon’ (samen met Boef).

In tv-programma Ali B Op Volle Toeren nam de charmante zangeres in 2020 het nummer ‘Hemel En Aarde‘ van Edsilia Rombley onder handen, en Rombley zong haar versie van ‘Chale’.

Naast zang is ook dans een kwaliteit; tijdens haar jeugd danste ze al op hoog niveau en tegenwoordig komt dit in haar energieke live shows ook met veel passie naar voren.